04 Haziran 2016 Cumartesi 09:23
Beşiktaş'ta 4 İmza Birden

Hentbol Süper Lig Play Off serisinde Büyükşehir Belediye Ankaraspor'u 3-0'la geçerek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş Mogaz'da, 4 oyuncuyla yeni sözleşme yapıldı. Tolga Özbahar, Ramazan Döne, Mehmet Demirezen ve Nikolay Sorokin'in kontratları uzatıldı.

Hentbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ambargo koyan Beşiktaş Mogaz, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Blediye Ankaraspor karşısında alınan galibiyet ve ulaşılan şampiyonluğun ardından siyah beyazlılar, takımın başarılı isimleri Tolga Özbahar, Ramazan Döne, Mehmet Demirezen ve Nikolay Sorokin ile sözleşme yeniledi.

İmza törenine oyuncuların yanı sıra Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat ve idari menajer Berk Karahan katıldı.

Tolga Özbahar, Ramazan Döne ve Mehmet Demirezen ile 2 yıllık yeni kontrat yapılırken, Nikolay Sorokin'in sözleşmesi de 1 yıl daha uzatıldı.

Son Güncelleme: 04.06.2016 09:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.