13 Haziran 2016 Pazartesi 06:23
Copa America'da Brezilya'ya Büyük Şok

Futbolda 100. yıl anısına ABD'de düzenlenen 45. Copa America'nın en büyük favorilerinden Brezilya, Peru karşısında aldığı şok yenilgiyle turnuvaya veda etti.

ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Gillette Stadium'da bu gece oynanan B Grubu karşılaşmasında Brezilya, Peru'ya tek golle boyun eğdi. Maçın tek golünü 76. dakikada Perulu Raul Ruidiaz kaydetti. Ancak gol, elle atıldığı iddiasıyla büyük tartışmaya sebep oldu. Karşılaşmanın hakemi önce gol kararı verdi. Daha sonra Brezilyalı oyuncuların yoğun ısrarları sonucu hakem heyeti konuyu en az 4 dakika boyunca aralarında tartıştı. Tartışma sonucunda hakemin kararı değişmedi ve gol Peru hanesine yazıldı.

Kalan dakikalarda Brezilya'nın yoğun baskısı gol getirmedi. Maçın tamamlanmasıyla puanını 7'ye çıkaran Peru ve 5 puandaki Ekvador, çeyrek finale yükseldi. 4 puanda kalan Brezilya ve puansız Haiti ise turnuvaya veda etti.

Son Güncelleme: 13.06.2016 06:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.