04 Haziran 2016 Cumartesi 16:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhammed Ali Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayata gözlerini yuman boks efsanesi Muhammed Ali için twitter hesabından taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, efsane boksör Muhammed Ali için twitter hesabından taziye mesajı yayınladı. Kısa süre içerisinde binlerce takipçisinin paylaştığı twitleri hem Türkçe hem de İngilizce olarak yayınlayan Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed Ali'nin, tüm insanlar için ne kadar önemli bir karakter olduğuna vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, twitter'dan yolladığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

"Azmi, cesareti, duruşu ve kararlılığıyla tüm insanlığa ilham kaynağı olan Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet diliyorum. Muhammed Ali'nin yaşamı boyunca ırkçılığa ve ayrımcılığa karşı verdiği özgürlük mücadelesi hiç bir zaman unutulmayacak. Dün ebediyete intikal eden Muhammed Ali, milyonların kalbini fethetmiş büyük bir sporcu ve güzel bir insandı."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ayrıca bu mesajı İngilizce olarak da yayınladı:

"May Allah have mercy on Muhammad Ali, whose courage, conviction and determination inspired all of humanity. Boxing legend Muhammad Ali's life-long struggle against racism and discrimination will never be forgotten. Muhammad Ali, who passed away yesterday, was an extraordinary athlete and a remarkable man of good deeds who conquered the hearts of millions."

Son Güncelleme: 04.06.2016 16:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.