07 Haziran 2016 Salı 12:33
Darüşşafaka Doğuş'ta Mehmet Yağmur'la Devam Kararı Alındı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Doğuş, oyuncusu Mehmet Yağmur'la bir yılı opsiyonlu iki yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Ligde geride kalan 2015 - 2016 Sezonu'nun normal bölümünü 50 puanla 4. sırada tamamlayan, play off çeyrek final eşleşmesinde Banvit'i 2-0'la geçen ve yarı finalde de Anadolu Efes'e 3-0'la kaybeden Darüşşafaka Doğuş, yeni sezonla ilgili çalışmalara başladı.

Darüşşafaka Doğuş Kulübü'nden yapılan açıklamada, oyuncuları Mehmet Yağmur'la devam kararı alındığı ve anlaşmaya varıldığı açıklanırken, "Oyun kurucumuz Mehmet Yağmur'u gelecek sezon da kadromuzda tutmak için anlaşmaya vardık. Milli oyun kurucumuzun sözleşmesini bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllığına yeniledik. Yağmur, geçen sezon ilk 5'te sahaya çıktığı Euroleague'de 14 dakika süre alıp 4.7 sayı, 1.6 asist ve 1 ribaunt ortalamalarıyla oynamıştı." denildi.

Kulübünde kaldığı için mutlu olduğunu belirten Mehmet Yağmur, Antalya'daki A Milli Takım kampına katılmadan önce yeni sözleşme yaptığını ve milli takıma kafası rahat gittiğini belirterek, "Darüşşafaka Doğuş organizasyonunun parçası olmaya devam edeceğimden dolayı çok mutluyum. 1. Lig'e geri döndüğü günden beri bu kulüpteyim. Bu organizasyonun büyüyüp geliştiğini görmek ve tarihi başarılara imza atan kadroda yer almak benim için son derece değerli. Ayrıca David Blatt gibi dünya çapında bir coach'la çalışmak da benim icin çok önemli. 2016-17 sezonunda, geçen sezon gösterdiğim performansımın üstüne çıkmak için çalışacağım." diye konuştu.

Darüşşafaka Doğuş'ta Mehmet Yağmur’la Devam Kararı Alındı

Darüşşafaka Doğuş'ta Mehmet Yağmur’la Devam Kararı Alındı

Darüşşafaka Doğuş'ta Mehmet Yağmur’la Devam Kararı Alındı

Darüşşafaka Doğuş'ta Mehmet Yağmur’la Devam Kararı Alındı

Son Güncelleme: 07.06.2016 12:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.