02 Ağustos 2015 Pazar 12:23
Dopingi resmen açıklandı

Brezilya Futbol Konfederasyonu, Shakhtar Donetsk'li Fred'in 2015 Copa America'da yasaklı madde "hidroklorotiyazid" kullandığını resmen açıkladı. Konfederasyon olarak oyuncularına bu maddenin kendi sağlık ekipleri tarafından verilmediği vurgulanan açıklamada, konuya ilişkin belge ve kayıtların istendiği takdirde incelenebileceği vurgulandı. Bu açıklamanın ardından F.Bahçe'de tüm gözler UEFA'ya çevrildi... Fred'in İstanbul'daki maçta oynatılmasından dolayı sarı-lacivertli kulüp UEFA'ya başvurmuş UEFA da konuyu değerlendirmeye aldığını ve kararını 3 Ağustas'ta vereceğini bildirmişti. 

Diego: Zor olacak ama turu geçeriz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında karşılaşacakları Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk karşısında turu geçeceklerine inandıklarını söyledi. Diego, "Bizi zor bir maç bekliyor. Biz Ukrayna'ya iyi bir maç çıkarabilmek için hazır bir şekilde gideceğiz. İsteğimiz turu geçmek ve ben bunu yapabileceğimize inanıyorum" dedi.

Ve Ülker ile yollar ayrıldı

F.bahçe Basketbol Takımı, Ülker ile isim sponsorluğuna dün itibariyle son verdi. Ülkerspor ile 2006 yılında birleşen sarı-lacivertliler, 2007, 2008, 2010, 2011 ve 2014 yılında Türkiye Ligi şampiyonluğunu kazanırken 2015 yılında Euroleague'de Madrid'te düzenlenen Final Four'da da oynamıştı. Sarı-lacivertli kulüp internet sitesinden bir açıklama yaparak desteklerinden dolayı Ülker Grubu'na teşekkür etti.

Shakhtar fire vermiyor: 2-0

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Ligi'nin 3. hafta maçında Hoverla'yı 2-0 yenip üçte üç yaptı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 50. dakikasında Alex Teixeira jeneriklik bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. 74'te Eduardo sahneye çıkıp skoru 2-0 yaptı. Shakhtar bu galibiyetle 3 maçta 9 puan topladı.

Son Güncelleme: 02.08.2015 12:25
Anahtar Kelimeler:
Dopingi Resmen Açıklandı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.