09 Haziran 2016 Perşembe 12:58
Enduro Şampiyonası'nın Yeni Durağı Kemer

Türkiye Enduro Şampiyonası'nda 3. Ayak yarışı 11-12 Haziran tarihlerinde Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek.

Coğrafi yapısı ile motor sporlarına en elverişli turizm merkezlerinden birisi olarak dikkat çeken Kemer, Türkiye Enduro Şampiyonası'nın üçüncü ayak yarışına 11-12 Haziran tarihlerinde ev sahipliği yapacak. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Ovacık Köyü'nde düzenlenecek şampiyona 11 Haziran Cumartesi günü saat 13.15'te Sıralama yarışı ile başlayacak. 12 Haziran Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan yarışlar (27,5 km-1 tur), saat 18.00'deki ödül töreni ile tamamlanacak.

Kemer yarışına ülkemizin çeşitli bölgelerinde gelecek olan 120'nin üzerinde yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye'nin en iyi motosiklet yarışçılarını bir araya getirecek olan yarış organizasyonunda sporcular, izleyenlere Ovacık Yaylası'nda hazırlanan ekstrem parkurunda adrenalin dolu bir gün yaşatacaklar.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenecek olan şampiyona için bu yıl Ovacık Yaylası seçildi ve izleyiciler için ekstrem etabı oluşturuldu. Kemer Ovacık Yaylası yarış parkurunda atlama rampaları, kaya geçişleri ve dik çıkışlar yer alırken, sporcular için yüksek kondisyon isteyen bir yarış parkuru olarak dikkatleri çekiyor.

İzleyenlere kolayca ulaşım imkânı sağlayan ve özel seyirci etaplarının da bulunduğu yarış parkurunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Kemer'in eşsiz güzellikleri içinde kıyasıya mücadele edecek. Her çeşit zemin yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere zevkli bir enduro heyecanı da yaşatacak.

E1, E2, E3, EB, EC, Gençler, Veteran ve Kadınlar sınıflarında yarışçılar, enduro parkurunda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyacaklar.

Son Güncelleme: 09.06.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.