02 Kasım 2017 Perşembe 14:49
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Örnek Davranış

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımını TOHM'da ağırlayarak önce yemek ikram etti, sonra ödüllendirdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Milli Takımını konuk etti. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) ağırlayan GHSİM, Meksika'nın Meksiko City şehrinde 27 Kasım-7 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Bedensel Engelliler Dünya Yüzme Şampiyonası'na Erzurum'da hazırlanan milli yüzücülere yemek ikram etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Personel Şube Müdürü Letif Arslan, TOHM Müdürü Murat Tanas, Yüzme Havuzu Müdürü Hikmet Palandöken ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Bedensel Engelli Yüzme Milli Takımı'nın teknik heyetine ve sporcularına da çeşitli hediyeler verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Bedensel Engelli Yüzme Milli Takımına, dünya şampiyonası öncesinde başarı dileğinde bulundu. Şenses, "İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil, il dışında olduğu için yemeğe katılamadı. Sizlere tekrar başarı dileklerini ve selamlarını iletti. Bizde bu güzel duyguları sizlerle paylaşıyoruz. Sizleri şehrimizde ağırlamaktan mutluyuz. İnanıyorum ki, burada toplayacağınız güç ve kuvvetle ülkemizi Meksika'da en iyi şekilde temsil edeceksiniz" dedi.

Bedensel Engelli Milli takımında Antrenör olarak Mehmet Fatih Kurt, Mehmet Bayrak, Elnaz Khalilpourmaleki ve dört sporcu yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.