11 Haziran 2016 Cumartesi 14:03
Euro2016 Fransa'daki Milli Maçlar, Zorlu Psm'de

EURO 2016'daki ilk maçımız olan Hırvatistan mücadelesi, Zorlu PSM'de yayınlanacak. 36 metrekarelik dev ekranda gösterilecek olan karşılaşmayı izlemek isteyenler, bu organizasyondan ücretsiz olarak faydalanabilecek.

EURO 2016 heyecanını İstanbul'da yaşayacak olanlar için Zorlu PSM'de dev ekran kurulacak. 2 Mart-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen GOAL! Sergisi'nin ardından Avrupa Şampiyonası'yla birlikte futbol heyecanını sürdürmek isteyen Zorlu Center, Zorlu PSM Amfi'de yapacağı maç yayınlarıyla, Fransa'daki turnuvanın heyecanını İstanbul'da yaşatacak. 36 metrekarelik dev ekranda yayınlanacak olan karşılaşmalarla, futbolseverlere EURO 2016 heyecanını yaşatmak isteyen organizatörler, ilk yayınını bugün saat 16.00'da başlayacak olan Arnavutluk - İsviçre mücadelesiyle yapacak.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Türkiye'nin yarın saat 16.00'da D Grubu'ndaki ilk maçında Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmayla EURO 2016 maçlarımız da başlıyor. Turnuvadaki birçok mücadeleyi yayınlayacak olan Zorlu PSM, girişlerden de ücret almayacak.

Ayırca EURO2016 Fransa'daki bir çok maçın Zorlu PSM'de izlenebileceği, Türkiye'nin 12 Haziran'daki Hırvatistan, 17 Haziran'daki İspanya ve 21 Haziran'daki Çek Cumhuriyeti maçlarına özel programlar da yapılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 11.06.2016 14:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.