26 Kasım 2016 Cumartesi 13:36
Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Lens fenerbahçeye gelmek istiyor mu ?

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Lens'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Uslu, Advocaat hakkında "Adam gibi adam olduğunu daha önce de söyledik. Herkes bunu gördü. Kimseye ayrıcalık yapmayan, bütün ekibe şekil vermeye çalışmadan herkesi kendi bölgesinde serbest bırakan bir arkadaş. Zenit'i çalıştırması F.Bahçe için bir avantaj. Kendisi öyle ya da veya böyle tamamen batılı değil" dedi.

 

Uslu, F.Bahçe'de kiralık oynayan Jeremain Lens için de "Adamlar 18 milyon Euro vermiş, bırakırlar mı?" ifadesini kullandı. Mosturoğlu ise F.Bahçe Üniversitesi hakkında şu bilgileri verdi: "Bu çok önemli bir proje. Bizim, hemen yarın büyük çaplı bir üniversite olacak diye bir iddiamız yok. 1-2 yıl içinde eğitime geçeceğiz. 5 yıl sonra belli bir büyüklüğe geleceğiz. 10-15 yıl sonra da Türkiye'nin en iyi üniversitesi olacağız. Çok heyecanlıyız, hedeflerimiz gerçekten çok büyük."

HOCA TRANSFER İSTEMEDİ
Mahmut Uslu, Van Persie için de, "Çalıştı, oynuyor. Bu konuda başka bir yorum yapmaya gerek yok" dedi. Uslu Zorya için de, "Ukrayna ekibinin nasıl bir takım olduğunu gördünüz. Taş gibi. En önemli oyuncuları da yoktu. İlk devre bizi çok zorladılar. Uzaktan gol atınca, rahat oldu ama kolay bir maç değildi. Bence Manchester United'dan da kendi sahasında birden fazla gol yemez." yorumunu yaptı. F.Bahçe yöneticisi, transfer için de, "Hocadan bize bir talep gelmedi" diye konuştu. Şekip Mosturoğlu da Van Persie için, "Tamam, geçen sene mutsuzdu, Türkiye'ye ilk defa geldi. Premier Lig'den geldi, Türkiye'yi belki zor bir lig olarak görmüyordu. Şimdi ailece buranın sosyal yaşantısına uydular. Tribünlerde de karamsar haberlerin tesiri var. Ligin 5. haftasıydı herkes Fenerbahçe'ye havlu attırdı. Lig uzun bir maraton" dedi.

Son Güncelleme: 26.11.2016 13:39
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.