20 Temmuz 2015 Pazartesi 15:05
Fenerbahçe'de Yeni Emre: Charles Aranguiz

Kadrosuna Nani ve van Persie gibi dünya yıldızlarını katan Fenerbahçe, yeni Emre'sini Brezilya'da buldu. Sarı-Lacivertliler, Brezilya'nın İnternacional takımında oynayan Şilili orta saha oyuncusu Charles Aranguiz'e kancayı taktı. Chelsea'nin de çok istediği Şilili yıldız için Brezilya kulübü 10 milyon Euro fiyat çekiyor.

10 MİLYO EURO İSTENİYOR

Takvim'in haberine göre; Sarı-Lacivertliler'in uzun süredir İnternacional takımında oynayan Charles Aranguiz ile ilgilendiği ve Brezilya kulübünün Şilili yıldız için 10 milyon Euro bonservis istediği ortaya çıktı. Emre gibi savaşçı olan Aranguiz'in Teknik Direktör Pereira tarafından uzun süredir takip edildiği belirlendi. Sarı-Lacivertliler'in Brezilya kulübü ile gizli gizli görüştüğü ve transfer çalışmalarını çok sessiz bir şekilde yürüttüğü ifade edildi.

CHELSEA DE PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu Aranguiz için Chelsea'nin 15 gündür yoğun bir çalışma yürüttüğü ancak bir türlü İnternational ile anlaşamadığı bildirildi. Aranguiz'in İngiltere'de oynamayı çok istediği ancak İnternational'in istediği bonservis ücretini Chelsea'nin çok bulduğu öğrenildi.

BREZİLYA'YA ÇIKARMA YAPILACAK

Fenerbahçe yönetiminin birkaç gün içinde Şilili yıldız için Brezilya'ya bir çıkarma yapabileceği ifade edildi. Fenerbahçe'nin Josef de Souza transferi sırasında Charles Aranguiz ile temas kurduğu ve görüşmelerin 15 gündür sürdüğü belirtildi.

İSTİKRARLI VE SAVAŞÇI BİR YAPISI VAR

25 yaşındaki Charles Aranguiz, Şili Milli Takımı ile bugüne kadar çıktığı 36 maçta 10 gol attı. Bu yıl İnternational formasıyla ise 21 maçta 2 gol 2 asist, geçen sezon da 38 maçta, 8 gol, 3 asist yapmıştı. Emre Belözoğlu'nun yerine savaşçı bir oyuncu arayan Fenerbahçe için Aranguiz biçilmiş bir kaftan. Ancak Şilili oyuncunun Türkiye yerine İngiltere'de forma giymek istediği ve bu nedenle Sarı-Lacivertliler'in bu transferdeki en büyük sorununun da Charles Aranguiz'in bu isteği olduğu vurgulandı.

Son Güncelleme: 20.07.2015 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.