10 Haziran 2016 Cuma 17:13
Fenerbahçe'den Açıklama

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off serisinde Anadolu Efes'e karşı 3-1 üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, serinin 5. maçının oynanacağı Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki deplasman tribününü bütün biletlerinin kulüp tarafından satın alındığını açıkladı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk için 1 galibiyet alması yeterli olan Fenerbahçe, yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan serinin 5. karşılaşması öncesinde açıklamada bulundu. Deplasman tribünü biletlerinin Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından satın alındığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Müsabakanın deplasman tribünü biletlerinin satışı, Fenerbahçe Kongre Üyeleri ve kombine kart sahiplerimiz öncelikli olmak kaydıyla, kimlik fotokopileri karşılığında kulübümüz tarafından yapılacaktır. Biletlerin satış planı ve zamanlaması hakkında bilgilendirme kulübümüz tarafından daha sonra paylaşılacaktır."

Son Güncelleme: 10.06.2016 17:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.