07 Haziran 2016 Salı 16:33
Fransa'da Futbol Bereketi

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası, Fransa'ya büyük bir getiri sağladı. Maçların oynanacağı 10 şehirde, turnuva boyunca otellerin doluluk oranları yüzde 96'nın üzerinde.

Fransa'da otellerde yer bulmak mümkün değil. EURO 2016 Avrupa Şampiyonası nedeniyle, Fransa'ya adeta turist akını yaşanıyor. Karşılaşmaların oynanacağı 10 şehirde otellerin doluluk oranı dikkat çekiyor. Dünyanın en büyük otel rezervasyon sitesi olan booking.com'da Fransa'da maçların oynanacağı şehirlerin minimum doluluk oranı yüzde 96 olarak dikkat çekiyor. Oteller dışında hostel, kiralık ev ve pansiyonlar da bu orana dahil.

En az rezervasyon yapılan Fransa'nın gözde tatil beldesi Nice. Bu şehirdeki doluluk oranı yüzde 96 olarak dikkat çekiyor. Turnuvanın oynanacağı diğer şehirlerdeki otel rezervasyon oranları ise şu şekilde:

Saint Denis: Yüzde 97

Saint Etienne: Yüzde 97

Bordeaux: Yüzde 98

Paris: Yüzde 98

Lens: Yüzde 99

Toulouse: Yüzde 99

Lyon: Yüzde 99

Villeneuve: Yüzde 99

Bu arada A Milli Futbol Takımımız'ın kamp yaptığı bölge olan Marsilya da, en çok rezervasyon alan bölgelerin başında geliyor. Marsilya ve civarındaki otellerin rezervasyon doluluk oranları ise yüzde 99. 6 Haziran'da A Milli Futbol Takımımız'ın bu şehre inmesiyle birlikte, yalnızca Türkiye üzerinden Marsilya bölgesine 4 saat içerisinde tam 150'den fazla rezervasyon yapıldı.

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.