09 Haziran 2016 Perşembe 18:43
Gökhan Gönül: İlk Hedefim Avrupa

9 yıldır formasını giydiği Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Gökhan Gönül, sarı lacivertli kulübe veda eder gibi bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ağır eleştirilerine maruz kalan tecrübeli futbolcu, sitem dolu açıklamasında hedefinin Avrupa olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

"Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübü'nün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa'da kariyerime devam etmek."

Son Güncelleme: 09.06.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.