08 Haziran 2016 Çarşamba 00:08
Jason Denayer: Galatasaray Taraftarının Desteğini Hissedeceğim

Geride kalan sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Manchester City'nin Belçikalı oyuncusu Jason Denayer, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sarı kırmızılı taraftarların desteğini arkasında hissedeceğini söyledi.

Denayer, Galatasaray televizyonuna yaptığı açıklamada, EURO 2016'da Belçika formasıyla mücadele edeceğini belirterek, "Türk ve Galatasaraylı taraftarların beni desteklemesi çok önemli. Galatasaraylı taraftarların desteğini hissedeceğim." ifadelerini kullandı.

Belçikalı genç yıldız Jason Denayer EURO2016 öncesi düşüncelerini GSTV'den Deniz Gülen'e aktardı. Galatasaray'ın 2015-16 futbol yılı için Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, Belçika formasıyla Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek. Denayer, özel röportajda sarı kırmızılı taraftarların desteğini arkasında hissedeceğini belirterek, "Türk ve Galatasaraylı taraftarların beni desteklemesi çok önemli. Arkanızda Galatasaraylı taraftarların desteğini hissetmek gurur verici. Bunun bilinciyle sahaya çıkacağım." dedi.

EURO 2016 için, "Çok büyük bir turnuva. Bu benim ilk turnuvam olduğu için ayrıca çok heyecanlıyım." diyen Denayer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galatasaray'da gösterdiğim performans milli takımda oynamama yol açtı. Futbolda A takım seviyesine çıktığınızda yaşınızın bir önemi kalmıyor. Ben de 20 yaşında bir oyuncu olarak ülkem adına elimden geleni yapacağım. Belçika olarak bugüne dek oynadığımız futbolu oynarsak çok iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum."

Türk Milli Takımı için, "Çok önemli oyunculardan kurulu bir takım." diyen 20 yaşındaki futbolcu, "Türkiye gruptan çıkacaktır. Umarım karşılıklı oynarız. Finalde karşılaşırsak, Türkiye'yi çok seviyorum ama Belçika'nın kazanacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.06.2016 00:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.