10 Haziran 2016 Cuma 01:08
Milli Takım Antalya Kampında Dördüncü Gününü Tamamladı

A Milli Erkek Basketbol Takımı beş günlük hazırlık kampını gerçekleştirmek üzere geldiği Antalya'da dördüncü günü de çift antrenmanla tamamladı.

Filipinler'in başkenti Manila'da 5 - 10 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemelerinde mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, aday kadro ile Pazartesi günü başladığı Antalya kampı dâhilinde Gloria Sports Arena'da çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play off final eşleşmesinde mücadele eden Anadolu Efes ile Fenerbahçe takımlarının oyuncularının katılamadığı kampta aday kadrodan 13 isim hazır bulunurken, Başantrenör Ergin Ataman, Yardımcı Antrenörler Ufuk Sarıca, Yakup Sekizkök ve Serhat Şehit yönetiminde Antalya'da gerçekleşen çalışmalar yarın son bulacak.

Kampta sona yaklaşılırken Perşembe günü sabah antrenmanına ısınma koşuları ile başlayan A Milliler ardından Kondisyoner Aydın Demirözü eşliğinde fitness salonunda 50 dakikalık bir halter çalışması gerçekleştirdi. Bu bölümden sonra tekrar basketbol sahasına dönen takım iki gruba ayrılarak 5x0 set, dip oyunu ve kenar oyunu çalışmaları yaptı. İdman, oyuncuların statik şut atışları ile sona erdi.

Kampta antrenman programı akşam başlayan ve iki saat süren çalışma ile devam etti. Bu bölümde 4x4 cut savunması ve low post savunması üzerinde duran takım, ardından setlerle 5x5 oynadı ve günü tamamladı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı yarın öğleden sonra gerçekleştireceği tek antrenmanın ardından akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek.

Son Güncelleme: 10.06.2016 01:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.