11 Haziran 2016 Cumartesi 12:43
Milli Takım İçin Akın Akın Paris'e Gidiyorlar

Euro 2016'yı izlemek için akın akın Fransa'ya giden Türk taraftarlar, Paris uçak biletlerine adeta tavan yaptırdı. Gidiş dönüş uçak bileti fiyatları 3 bin TL'ye kadar yükseldi. Maç bileti dahil tura katılan taraftarlar, 3 gece için 2 bin Euro ödediklerini söyledi.

Havada Euro 2016 yoğunluğu başladı. Türkiye'nin de mücadele edeceği Fransa'daki Avrupa Futbol Şampiyonası için Türk taraftarlar uçaklarla Paris'e ve Nice'e adeta akın ediyor. Artan talep üzerine özel seferler de düzenlendi. Gruptaki son maç olan Çek Cumhuriyeti müsabakasının yapılacağı Lens kentine 144 kilometre uzaklıktaki Brüksel'e uçak biletlerine talebi de artırdı. Yoğun talepler nedeniyle THY'nin bazı İstanbul-Paris seferlerinde gidiş dönüş bilet fiyatları 3 bin TL'ye kadar çıktı. Bazı acenteler Nice kentindeki İspanya maçı için 3 gece konaklamalı maç bileti de dahil turlar düzenledi.

ÇEK CUMHURİYETİ GRUBUN DIŞINDA KALIR

Bugün Türk Hava Yolları (THY) TK3341 sefer sayılı özel uçağı ile bir grup Paris'e gitmek için Atatürk Havalimanı'na geldi. Grup içinde yer alan Teknik Direktör Mustafa Denizli, takımın yanında olmak için yola çıktıklarını belirtti. Daha evvel yaşadıkları heyecanları, başarıları tekrarlamak istediklerini aktaran Denizli, "Fransa'da inşallah 1998 dünya kupasında olamadık. Bu sefer oradayız. Milli takımın genlerinde özellikle katıldığımız 4 turnuva var son 20 yılda. Bu 4 turnuvanın 3 tanesinde biz derece yaptık. Dolayısıyla Türk Milli Takımının bu tip turnuvalarda he zaman bir beklentisi vardır. Ülkenin beklentisi vardır. Bu milli takımın da bunu yapacak gücü vardır. Gruptan çıkacağımıza çok net bir şekilde inanıyorum. Dolayısıyla hem iyi futbol hem iyi sonuç, yani mümkün olduğu kadar bu turnuvadan geç dönmeyi amaçlıyoruz. İnşallah da geç döneriz. Bu gruptaki rakiplerimize baktığımız Çek Cumhuriyeti bu grubun zayıf halkası olarak görünüyor. Muhtemelen onlar bu grubun dışında kalır, biz devam ederiz." dedi.

İLK MAÇTA MİLLİ TAKIMA DESTEK İÇİN GİDİYORLAR

Avrupa Futbol Şampiyonası için Türk taraftarlar adeta Fransa'ya adeta çıkarma yaptı. İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tarifeli ve özel seferlerle taraftarlar Fransa'ya uçtu. İşadamları da dahil birçok kişi de özel iş jetleri ile İstanbul'dan Paris'e gitti. Birçok taraftar da tur şirketleriyle Fransa'ya uçtu. Havalimanlarında üzerlerinde formaları veya kırmızı beyaz tişörtleri ile taraftarlar dikkat çekti. "Biz bitti demeden bitmez" sloganının yer aldığı tişörtleri giyen taraftarlar, bilet işlemlerini yaptırdı.

KİŞİ BAŞI 2 BİN EURO'YU BULDU

Türk Milli Takımı'nın ilk karşılaşmasında yanında olmak isteyen taraftarlar, Atatürk Havalimanı'na geldi. Maça gideceği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Sevgi Yetiş, açılışı yapmak için yola çıktıklarını söyledi. Üç günlük bir tur kapsamında gittiklerini aktaran Yetiş, "Kişi başı 2 bin Euro'yu buldu. Türkiye sürprizlerle dolu bir takım her şeyi yapabilir. Hiçbir şeyi yapmayabilir." diye konuştu.

Doğukan Aydın, anlaşabilirse takımın çok iyi olduğunu fakat rakiplerin zor olduğunu aktardı. Hırvatistan maçı önemli olduğunu söyleyen Aydın, maçı kazanacaklarını söyledi.

Milli Takım İçin Akın Akın Paris'e Gidiyorlar

Milli Takım İçin Akın Akın Paris'e Gidiyorlar

Milli Takım İçin Akın Akın Paris'e Gidiyorlar

Son Güncelleme: 11.06.2016 12:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.