03 Haziran 2016 Cuma 09:23
Millilerden Kupa Şarkısı

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Ayla Çelik'in "Bağdat" isimli şarkısından derlenen "Avrupa'nın Fatih'i olabiliriz" adlı şarkıyı tam kadro seslendirdi.

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası öncesinde ikinci etap kampını Antalya'da sürdüren Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı sürpriz bir isim ziyaret etti. Son günlerde "Bağdat" isimli şarkısıyla büyük beğeni toplayan söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik, millilerle akşam yemeğinde buluştu. Yemeğin ardından milli takım için uyarladığı şarkıyı futbolcular ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim başta olmak üzere teknik heyetin yer aldığı koroyla seslendiren Çelik, büyük alkış aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sosyal medya hesaplarından yayınladığı video paylaşım rekoru kırdı. A Milli Takım oyuncularıyla bir süre sohbet eden Ayla Çelik, futbolculara başarılar diledikten sonra kamptan ayrıldı.

Millilerden Kupa Şarkısı

Millilerden Kupa Şarkısı

Millilerden Kupa Şarkısı

Millilerden Kupa Şarkısı

Son Güncelleme: 03.06.2016 09:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.