11 Haziran 2016 Cumartesi 18:13
Play Off Final Serisi 5. Maçında Arbede Çıktı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Final Play Off'u 5. maçında şampiyonluk için Abdi İpekçi Spor Salonu'na gelen Fenerbahçeli taraftarlar arasında tribünde kavga çıktı. Sarı lacivertliler, çıkan kavgayı kendi aralarında ayırdı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Final Play Off'u 5. maçında şampiyonluk için Abdi İpekçi Spor Salonu'na gelen sarı lacivertliler, karşılaşma öncesinde takımlarına büyük destek verdiler. Başantrenör Obradovic'e sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, yönetim istifa tezahüratları yaptılar. Genç Fenerbahçeliler grubu, karşılaşmadan 1 saat öncesinde tribünlerdeki yerini alırken, sık sık yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundular. Diğer taraftarlar ise bu grubu susturmak için takıma destek verici tezahüratlar yaptılar.

Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala Genç Fenerbahçeliler grubu içinde kavga çıktı. Güvenlik görevlilerinin gelmesiyle birlikte, grup içerisinde çıkan kavga, yine grupta bulunanların müdahalesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 11.06.2016 18:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.