03 Haziran 2016 Cuma 16:23
Recep Niyaz'ın Yeni Takımı Belli Oldu

Fenerbahçe'nin alt yapısından yetişen ancak sarı lacivertli ekipte istediği şansı bulamayarak Anadolu takımlarına giden Recep Niyaz'ın 2016 - 2017 sezonunda Çaykur Rizespor'un formasını giyeceği açıklandı.

Geçtiğimiz sezonu PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da geçiren Recep Niyaz'ın Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı açıklandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Denizlispor'da oynayan 1995 doğumlu futbolcu Recep Niyaz'ın, kendini yeşil mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladığını belirtti.

Önceki yıllarda Fenerbahçe, Bucaspor ve Samsunspor'da da oynayan orta saha oyuncusu Recep Niyaz ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını, Recep Niyaz'ın, genç milli takımlarda toplam 80 defa milli formayı giydiğini de belirten Basın sözcüsü Ferah, Niyaz'a yeni takımında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 03.06.2016 16:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.