08 Kasım 2016 Salı 12:43
Taçsız Kral Daha Nasıl anılabilirdi?

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi ima edip rakiplerin kollandığını söylerken Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da Nazifoğlu’nun muhatabı olmadığını ifade etmiş ve herkesin işine bakması gerektiğini söylemişti. İşte bu sıcak konu dün İzmir’de Taçsız Kral Metin Oktay’ın heykelinin açılış törenine katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e soruldu. Özbek, gazetecilerin söz düellosuyla ilgili sorularında topa girmeyip törenin anlamlı olmasına dikkat çekti ve ”Şu an Metin Oktay heykelinin açılış törenine geldiğimiz için onla ilgili yorumlar yapalım” cevabını verdi.

İcraat zamanı
Özbek kulübün dergisindeki yazısında ise gelecek adına ümitli olduğunu ifade etti. Ekim ayında hem kulübün 111. kuruluş yılını kutladıklarını hem de tarihlerinin en önemli olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdiklerinin altını çizerek “Galatasaray’ın mali bağımsızlığına kavuşması, yarınlarının yeniden yapılandırılması, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizin bir numaralı sportif markası olma ayrıcalığını sürdürebilmesi için ortaya koyduğumuz projeler, genel kurul üyelerimizin yüzde 97’sinin onayıyla kabul edildi. Şimdi icraat zamanı. Hem yönetim olarak hem de sahada yeni zaferler peşinde koşulması gibi çok yoğun bir trafik bizleri bekliyor” görüşlerine yer verdi.

Bugünün aranan isimlerindendi
Futbola İzmir’in Konak ilçesinde amatör kulüplerinden Damlacıkspor’da ve Yün Mensucat’ta başlayan, ardından İzmirspor ve Galatasaray’da efsaneleşen Metin Oktay’ın heykelinin açılış törenine o dönemdeki takım arkadaşları ve taraftarlar katıldı. Başkan Dursun Özbek, “Metin Oktay, Türk futbolunun simge isimlerinden birisi. Bugün en çok ihtiyaç duyulan kimliklerden birisidir Metin Oktay. Tüm Galatasaraylılar Metin Oktay’ın varlığıyla gurur duymuştur” dedi.

Son Güncelleme: 08.11.2016 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.