11 Haziran 2016 Cumartesi 23:13
Türkiye: 3 - Yunanistan: 2

FIVB 2016 Dünya Ligi hazırlıkları kapsamında A Erkek Voleybol Milli Takımı özel turnuvanın son maçında Yunanistan ile karşılaştı.

Milli Takım karşılaşmadan 17-25, 18-25, 25-23, 25-18 ve 15-10'luk setlerle 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla A Erkek Voleybol Milli Takımı oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak turnuvayı 7 puanla lider tamamladı.

Karşılaşma sonunda görüşlerini dile getiren A Erkek Voleybol Milli Takım Başantrenörü Emanuele Zanini, "'Karadağ'da oynadığımız turnuvaya kıyasla seviyemizi yükselttik. Bu turnuva diğerine göre daha zorluydu, her gün farklı takımlarla oynadık. İki tane 3-2 ve bir tane 3-1'lik maç oynadık." diyerek, şunları söyledi:

"Hem fiziksel kondisyonumuzu hem de bunun haricinde bir çok teknik detayı test etmiş olduk. Bu turnuva sayesinde önümüzdeki hafta için takımımız hakkında pozitif düşünmemizi sağlayacak bilgi edinmiş olduk. Dünya Ligi'nin bundan daha zorlu geçeceğini biliyoruz. Turnuva başladığı zaman Portekiz, Slovakya ve Hollanda'ya karşı gücümüzü daha net bir şekilde görmüş olacağız. İzmir'li voleybolseverlerin takımımızı desteklemek için tribünleri dolduracağına eminim.Onların desteği bizi daha ileriye taşıyacak."

A Erkek Milli Takımı yapacağı bir günlük iznin ardından çalışmalarını İzmir Alsancak Atatürk Voleybol Salonu'nda devam ettirecek.

Son Güncelleme: 11.06.2016 23:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.