11 Haziran 2016 Cumartesi 09:48
Türkiye-hırvatistan Maçı Yarın 16.00'da Paris'te

EURO2016 Fransa'da başlama düdüğü A Grubu'ndaki Fransa - Romanya (2-1) maçıyla çaldı. Bugün iki grupta 3 karşılaşma oynanacak. Türkiye ise ilk maçında yarın Hırvatistan ile kozlarını paylaşacak.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Hırvatistan ile karşılaşacak. Paris'teki Parc des Princes Stadyumu'nda TSİ 16.00'da başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson yönetecek. Eriksson'un yardımcılıklarını ise Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum. Karşılaşma TRT-1 ve LigTV'den naklen yayınlanacak.

D Grubu'nun açılış maçı da olan Türkiye - Hırvatistan karşılaşmasının yanında grubun diğer maçı ise 13 Haziran 2016 Pazartesi günü yine TSİ 16.00'da İspanya ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak.

TEKNİK DİREKTÖRLER VE KADROLAR

Bu arada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic yönetimindeki milli takım aday kadrolarında da şu oyuncular bulunuyor:

Türkiye:

Teknik Direktör: Fatih Terim

Kaleciler: Harun Tekin, Onur Kıvrak, Volkan Babacan

Defans Oyuncuları: Gökhan Gönül, Hakan Balta, İsmail Köybaşı, Semih Kaya, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık

Orta Saha Oyuncuları: Arda Turan, Caner Erkin, Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Selçuk İnan, Volkan Şen, Olcay Şahan, Nuri Şahin, Emre Mor

Forvet Oyuncuları: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Yunus Mallı

Hırvatistan:

Teknik Direktör: Ante Čačić

Kaleciler: Lovre Kalinić, Danijel Subašić, Ivan Vargić

Defans Oyuncuları: Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Tin Jedvaj, Domagoj Vida, Sime Vrasljko, Gordon Schildenfeld, Ivan Strinić

Orta Saha Oyuncuları: Milan Badelj, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Luka Modrić, Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Marko Rog, Ante Coric

Forvet Oyuncuları: Duje Čop, Nikola Kalinić, Andrej Kramarić, Mario Mandžukić, Marko Pjaca

Son Güncelleme: 11.06.2016 09:48
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.