08 Temmuz 2015 Çarşamba 11:21
Van Persie'yi almaya gitti

F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun Londra uçağında görüntülenmesi "Van Persie'yi almaya gitti" şeklinde yorumlandı. İtalyan spor adamı en son Lizbon uçağında görülmüş ertesinde ise Nani transferi açıklanmıştı. Terraneo'nun van Persie ile yapılacak görüşme sonucunda oyuncu ile anlaşılması durumunda resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor. Fenerbahçe'nin Robin van Persie ile 3 yıllık anlaşma yapacağı ve M.United'a da 7 milyon Euro ödeyeceği kaydedildi. 

TERANEO FENOMEN OLDU
Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo taraftarın sevgilisi oldu. İtalyan spor adamının Londra uçağındaki fotoğraflarının paylaşılması sonrası taraftarlar sosyal medya ağı Twitter'i mesajlarıyla coşturdu: "Bir kızı bin kişi ister bir kişi alırsa, o adam Terraneo işte", "Kapı çaldı, bir baktım Terraneo, babaannemi de transfer etti", "Terraneo; Pique'yi almaya gitse Shakira'yı da alıp gelir", "Terraneo ile kız istemeye git, kızın sülalesini alsın getirsin". 

Son Güncelleme: 08.07.2015 11:22
Anahtar Kelimeler:
Van PersieyiAlmaya Gitti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.