03 Haziran 2016 Cuma 13:03
Vodafone Arena Dijital Mağaza Açılışı Yapıldı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Vodafone Türkiye Ticari Pazarlama Kıdemli Müdürü Murat Helvacı, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş'ın efsaneleri Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünün katıldığı açılış, Vodafone Arena'da yapıldı.

Stadın şeklinden ilham alınarak dizayn edilen mağazada, Beşiktaşlı taraftarların ilgisini çekecek köşeler hazırlandı. Vodafone'un 200 milyon TL yatırım yaparak 1200 mağazasını dijital olarak yenilediğini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Sinan Kızıldağ, bu teknolojik değişimle birlikte Türkiye'nin dijital anlamda en gelişmiş mağazasını Vodafone Arena'nın içinde açtıklarını belirtti. Kızıldağ, Beşiktaş'ın Avrupa maçlarında da teknolojik altyapıyla farklarını göstereceklerini ifade etti.

Vodafone Türkiye Pazarlama Kıdemli Müdürü Murat Helvacı da, stadın yapım süreciyle ilgili bilgi verirken, yeni açılan mağazanın da teknolojik tanıtımını yaptı. Toplantı salonundaki ekrandan, mağazaya canlı olarak bağlanan Helvacı, açılış için burada bekleyen Metin-Ali-Feyyaz üçlüsüyle konuşarak açılış için her şeyin hazır olup olmadığını sordu.

Sinan Kızıldağ ve Murat Helvacı, konuşmalarının ardından mağazaya geçti. Siyah beyazlı takımın efsane isimleri Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar'ın yanı sıra Beşiktaş Kulübü Genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ile birlikte kurdelayı keserek açılışı yaptılar. Taraflar daha sonra mağazayı gezdi.

Açılış sırasında milli takım ve Beşiktaş'a değinen efsanelerden Feyyaz Uçar, "Mario Gomez çok kaliteli bir forvet olduğunu gösterdi. Ancak şu anda karar verirken düşünmesi gereken bir nokta var, Beşiktaş'ın kendisine kattıklarını unutmamalı. Şu anda bulunduğu noktaya geri geldiyse ve başarılı bir sezon geçirdiyse, kendi kapasitesinin yanı sıra Beşiktaş'ın da katkısını unutmamalı. Önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağının kararını bu doğrultuda vermeli." dedi.

Türkiye'de hücum presi uygulayan ilk isimlerden biri olan Ali Gültiken ise EURO2016 Fransa ve Türkiye'nin şampiyonadaki şansıyla ilgili olarak, "Ülkemizin potansiyelini biliyoruz ve takımımıza güveniyoruz. Ülkemiz artık her dönem Avrupa şampiyonasında yer alacak bir takım. Turnuvalar farklıdır. Her türlü sonucu alabilirsiniz. Ama önemli olan her zaman yer almaktır. Ben milli takımın gruptan çıkacağını düşünüyorum. Grup sonrasını konuşmak için erken. Eşleşmelere bakmak gerekir." diye konuştu.

Metin Tekin ise yaptığı açıklamada, "Biz futbolcuyken böyle bir teknoloji yoktu. Bu nereye kadar gidecek cep telefonu ilk çıktığında futbolcuydum. Şaşkınlık yaşamıştık resmen. Sarıyer'de çekiyor, Beşiktaş'ta çekmiyor. Nereden nereye geldik. Bu teknolojik gelişme statla da buluşunca daha bir farklı oluyor. Taraftarlar herhalde maça geldiği zaman ilk olarak buraya uğrayacaklardır." diyerek, siyah beyazlı ekiple ilgili de şunları söyledi:

"Beşiktaş şampiyon oldu. Bu kadro korunduğu takdirde, mevcut oyuncuların büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bunu temenni olarak söylemiyorum inandığım için söylüyorum. Metin-Ali-Feyyaz ismi, o dönemde yakalanan başarıdan kaynaklı olarak bugünlere geldi. Umuyorum ki bizi geçecek isimler çıkacaktır."

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir duygu. Buranın ayrıcalıklarla dolu olması çok güzel. Vodafone teknolojik olarak büyük yatırım yaptı. Bizler çok fazla teknolojinin nimetlerinden faydalanamasak da gençler için çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. İzmir ve Ankara'da balolardaydık. Oralarda şampiyonluk coşkusu yaşadıktan sonra buraya gelip böyle bir açılışta bulunmak daha anlamlı oldu. Takımın başarısı bu tarz organizasyonları da anlamlı hale getiriyor." diyerek, şunları söyledi:

"EURO2016 için Fatih Hoca ve ekibi, son anda, her şey bitti denildiği anda, herkesin büyük bir özverisiyle biz bitti demeden bitmez dediler. Oradaki grup maçlarında da bunun süreceğini düşünüyorum. Oradaki Beşiktaşlı futbolcuların da performanslarının aynı şekilde süreceğini düşünüyorum. Olcay, Oğuzhan, İsmail ve Cenk iyi performans ortaya koyacaklardır. Ben gurur duyuyorum hepsiyle.

Başkanımızın futbolda aldığı karar başarıyı getirdi. Eskisi gibi hep futbolcu alma yok artık. Satarak kazanacağız ve öyle alacağız. 3 senede kurulan kadro bugün şampiyonluğa ulaştı. Bu çocuklar biraz şanssızlık, biraz da tecrübe nedeniyle geçtiğimiz yıllarda şampiyonluğu kaçırdı. Daha önce gelebilirdi bu şampiyonluk. Bu yolun çok zorlu bir yol olduğunu biliyoruz. İyi fiyatlarla oyuncu satıp kendi bütçemizi güçlendiren bir tablo yaşıyoruz. Doğru yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Beşiktaş belki de tarihinde ilk kez, transfer dönemini karda kapatarak şampiyon oldu. Geçmiş yıllarda espri konusu oluyordu, sadece McGregor'u sattık diye. Ama şimdi öyle değil çok ciddi paralar kazanıyoruz. UEFA'nın uygulamış olduğu kriterleri yerine getirerek başarılı olduk. UEFA kriterleri sayesinde toparlandık diyebiliriz."

Son Güncelleme: 03.06.2016 13:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.