14 Mart 2018 Çarşamba 18:16
Yüzlerce Bayern Münih taraftarı Taksim’de toplandı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ikinci maçında Beşiktaş ile oynayacak olan Alman ekibi Bayern Münih taraftarları maç öncesi Taksim Meydanı’nda toplandı. Gezi Parkı’nda yeşil alanda oturan yüzlerce taraftar, tezahüratta bulunarak bazı Beşiktaşlı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ikinci maçı öncesi Alman ekibi Bayern Münih taraftarları Beyoğlu Taksim Meydanı’nda toplandı. Vodafone Park’ta saat 20.00’de Beşiktaş ile oynanacak maç öncesi Bayern Münih taraftarları atkı ve formalarını giyerek tezahüratta bulundu. Gezi Parkı’ndaki yeşillik alanda oturan yüzlerce taraftar maç saatini bekliyor. Alman taraftarların bazı Beşiktaşlı taraftarla fotoğraf çektirmesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

(Doğan Can Cesur /İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.