26 Şubat 2015 Perşembe 09:53
Apple Watch alternatifi 5 akıllı saat

Telefonunuza gelen mesajı yada çağrıyı görmek için cebinizden telefonunuzu çıkarmaya gerek olmadan sadece saatinize bakarak bilgi almak istiyorsanız bu haberimiz size göre olabilir.

Apple'ın akıllı saati Apple Watch çıkalı bir yıl gibi bir süre geçti. O günden bu yana akıllı saat teknolojisi üreten şirketler ya Apple watch teknolojisine benzemeye çalıştılar ya da Apple şirketini kendi teknolojilerini çalmakla suçladılar. Ancak geçen bir yıllık süre içinde akıllı saat üreticileri Apple şirketinin aksine akıllı saat modellerinde iki yada üç üst model piyasaya sürmek zorunda kaldılar.İster fanatik bir Apple Watch hayranı olun isterseniz Apple Watch benzeri bir akıllı saat satın almak isteyen bir müşteri olun, sizin için seçtiğimiz Apple Watch’a alternatif olacak 5 akıllı saati incelemeden karar vermeyin.

Son Güncelleme: 26.02.2015 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.