27 Şubat 2015 Cuma 11:11
Apple Watch oldukça özelleştirilebilir olacak!

Apple kendi ekosistemi içinde oldukça kapalı bir firmadır. Apple ürünleri için 3.parti aksesuar geliştiriciler firma tarafından pek kabul görmez. Kabul gören üreticilere ait aksesuarlarda fiyatlarıyla kullanıcıların ceplerini yakmaktadırlar. Bu bağlamda basit bir iPhone kılıfının bile Apple Store’larda 90 TL’ye satıldığını görmekteyiz.

Apple’ın akıllı saati Apple Watch Nisan ayında 42 milyon adetlik stok rakamıyla tüm dünyada satılmaya başlayacak. Aldığımız duyumlara göre ülkemizde Apple Watch’ın satış fiyatının ise 999 TL olacağı söylenmekte.

Son dönemde akıllı saatlerin kayışlarının değiştirildiğine şahit olmaktayız. Apple Watch’ın kayışının farklı farklı renklerde ve malzeme kalitesinde kullanılabilmesi için 3.parti aksesuar üreticileri kolları sıvadı. Apple Watch’ın kılıfını kullanıcının rahatlıkla değiştirebilmesi için çalışmalar yapan 3.parti geliştiriciler nihai ürünü ortaya koyabildiler.

Bu aparat sayesinde kullanıcılar Apple Watch’larının kayışlarını “uygun fiyata” alarak farklı farklı kullanabilecekler diye düşünmekteyiz.



Son Güncelleme: 27.02.2015 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.