03 Temmuz 2016 Pazar 18:28
Apple'dan Juno Misyonu'na Özel Film


NASA ve Apple ortaklığında, Juno misyonunu kutlamak üzere hazırlana "Hedef: Juno" (Destination: Juno) projesi, Pasadena'daki NASA yerleşkesi JPL'de (Jet Propulsion Laboratory) tanıtıldı.

Apple Müzik Başkan Yardımcısı Robert Kondrk ve Juno misyon Şefi Scott Bolton tarafından basına tanıtılan "Visions Harmony" (Görsellerin Uyumu) adlı kısa filmde, uzayı keşfetme ve müzik tutkusu arasındaki bağ etkileyici görsellerle anlatılırken, Jüpiter'den yayılan elektromanyetik seslerden ilham alınıyor.

Weezer ve Nine Inch Nails grubunun üyesi Trent Reznor'un "Juno" ve "Amerika'yı seviyorum" parçalarına yer verilen film müziği, iTunes aracılığıyla müzikseverlerle buluşuyor. Apple Müzik ve iTunes üzerinden ücretsiz olarak sunulan projede, ayrıca Quin ve Corinne Bailey Rae'nin canlı performansları

bulunuyor.

Güneş sisteminin en büyük gezegeni Jüpiter'i incelemek üzere beş yıl önce NASAtarafından uzaya fırlatılan uzay aracı Juno'nun, 4 Temmuz'da Jüpiter'in yörüngesine yerleştirilmesi bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 03.07.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.