08 Kasım 2016 Salı 14:10
Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'dan yeni özellik

1 milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a yeni güncelleme geldi. iOS platformu için yapılan 93,8 MB boyutundaki güncellemeyle birlikte artık WhatsApp'tan GIF gönderilebiliyor.

WhatsApp'ın GIF özelliğini kullanıma sunacağı aylardır konuşuluyordu. Uzun zamandır uygulamanın beta sürümünü deneyen WhatsApp, bugün itibarıyla tüm iPhone ve iPad kullanıcıları için kullanıma sundu. Fakat Android cihaz kullananların bir süre daha beklemesi gerekiyor. Zira güncelleme henüz iOS platformu için geldi. Android'de ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'ın yakın zamanda görüntülü konuşma özelliğine de sahip olması bekleniyor. Bu özellik de hali hazırda beta sürümde test ediliyor.

Son Güncelleme: 08.11.2016 14:57
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.