05 Ağustos 2015 Çarşamba 19:00
Gionee Marathon M4, 5000 mAh batarya ile donatıldı!

Çinli mobil teknoloji üreticisi Gionee, üst seviye amiral gemisi modellerine bir yenisini ekledi. Gionee bugün, 5.000mAh bataryalı yeni akıllı telefonu Gionee Marathon M4 duyurdu.  
Şirketin 5000 mAh gücünde bataryası sayesinde kullanıcının filmler, sosyal ağ gezintileri, müzik dinlemek ve oyun oynamak gibi birçok faktörü gün içinde rahatlıkla yerine getirebilmesine izin veriyor.

 Ayrıca batarya 50 saat konuşma ve 550 saat bekleme süresi vaad ediyor. Gionee Marathon M4'ün diğer özellikleri arasında 1.3 GHz hızında 4 çekirdekli işlemci, 5-inç 1280x720 piksel çözünürlükte AMOLED-ekran, 2 GB RAM, 16 GB genişletilebilir hafıza, 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera ile 4G iletişim ağı desteği bulunuyor.     


Bunların yanısıra Maraton M4 ana özelliklerinden biride sadece telefonun ekranlarını bir araya getirerek iki cihaz arasında veri alışverişi yapabileceğiniz "Hot Knot" fonksiyonunu desteklemesi. Öte yandan sistem arayüzü olarak Android 5.0 Lollipop tabanlı Amigo 3,0'ün bulunduğu telefonunun tahmini maliyetinin 251 dolar olduğu belirtildi.   Siyah ve beyaz versiyonu ile piyasaya sürüleceği söylenen Gionee Marathon M4 satış tarihi maalesef şimdilik bilinmemektedir.

Son Güncelleme: 05.08.2015 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.