27 Şubat 2015 Cuma 17:27
Google'ın yeni Pagerank güncellemesi geliyor

Google’ın arama algoritmalarına büyük değişiklikler geliyor. Şirket 21 Nisan’dan itibaren mobil dostu ve yüzeysel uygulaması sonucu çok daha yüksek olan sitelerin rank değerini PR (pagerank) arttıracak.

Şirket bu değişikliğin dünya çapında tüm dillerde gerçekleşecek mobil aramalarda önemli bir etkisi olacağını söylüyor ve Google kullanıcıların yüksek kaliteli sonuçlara ulaşacağını belirtiyor. Bu değişim ile birlikte Google imzalı uygulama yüklü olan kullanıcılar, arama sonuçlarını sıralarken, faktör olarak endeksli uygulamalardan daha fazla bilgi kullanmaya başlayacak.
Bu değişiklikler henüz mobil uygulaması olmayan sitelerin uygulama sunması için de bir teşvik olacak. Ancak uygulaması olmayan siteleri mobilde rahat görüntüleyebilmek için Google’ın mobil dostu arama motorundan faydalanabilirsiniz.

Son Güncelleme: 27.02.2015 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.