28 Şubat 2015 Cumartesi 12:27
Hint Firması Karbonn, Titanium Dazzle Adlı Yeni Cihazını Tanıtttı

Adı sanı pek duyulmayan firmalar arasında yer Karbonn, giriş ve orta seviye arasında yer edinecek yeni cihazı Titanium Dazzle modelini tanıtıldı. Hint firması Karbonn, dünya genelinde çok bilinmese de Hindistan sınırları içerisinde yaptığı uygun fiyatlı cihaz satışlarından memnun olan firma, bu sefer de Titanium Dazzle ile karşımıza çıkıyor. Siyah, beyaz ve altın renk seçeneği olan telefonun fiyatı 88 dolar.

1,2 GHz hızındaki dört çekirdekli işlemciye sahip olan cihazda 854x480 piksel 5 inç dokunmatik IPS ekranı, 1GB RAM'i ve 8 GB'lık hafızası ile giriş seviyesinin biraz daha üsterine konumlardırılabilecek bir cihaz sunuyor. Telefonda aynı zamanda 32GB'a kadar microSD kart desteği de bulunuyor.

Led flaşlı arka kamerası 5MP olarak belirlenmiş cihazda ön kamerası ise 2MP olarak tercih edilmiş. Bunların yanı sıra 3G, Bluetooth 4.0 ve GPS özellikleri de bulunan telefon aynı zamanda çift hatlı olarak satışa çıkacak. (Malum Hindistan gibi ülkelerde nedense bu çift hat olayı baya bir meşhur)

Son Güncelleme: 28.02.2015 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.