27 Mayıs 2015 Çarşamba 10:59
İşte en ince HTC telefonu

Dev telefon üreticisi HTC, şimdiye kadar yaptığı akıllı telefonlarda inceliği hiç ön plana çıkarmamıştı ve bu yüzden piyasada bulunan en ince telefonlarda imzası bulunmuyor.  Ancak şirketin 8mm altında olan birkaç akıllı telefonu mevcut.

Tayvanlı üreticinin bugüne kadar çıkardığı telefonlar içinde en ince olanı olan One E9+ 156.5 x 76.5 x 7.54 mm ölçülerinde ve çok fazla tutulmuş gibi görünmüyor. Ancak Çin'de bugün ülkenin Telekomünikasyon Ekipmanları Belgelendirme Merkezi olan TENAA tarafından onaylanan HTC WF5w adlı bir telefon ortaya çıktı. Bu durum şirketin bu alanda atılım yaptığını gösteriyor. 152 gram ağırlığında ve 158.7 x 79.7 x 7.49 mm ölçülerinde olan HTC WF5w, One E9 +'dan daha ince.

Yeni akıllı telefon, Android 5.0.2 Lollipop çalışıyor ve 720 x 1280 piksel çözünürlükte 5.5-inç ekranı ile ön kısmında çift hoparlörler özelliği bulunuyor. Diğer özelliklerine bakacak olursak telefon, 1.5 GHz hızında sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, ön ve arka kısımda 13 MP kamera ve 16 GB depolama alanı ile (128 GB'a kadar) microSD kart desteği içeriyor.

TD-LTE bağlantı özelliği HTC WF5w modelinin China Mobile için yapılmış olduğunu gösteriyor. Ancak, telefonun uluslararası bir sürümü de olabilir. WF5w cihazın kesinlikle ticari adı değil ve Desire serisinin dahil edileceğini düşünüyoruz.

Son Güncelleme: 27.05.2015 11:00
Anahtar Kelimeler:
İşte EnInce HTC Telefonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.