03 Mart 2015 Salı 08:36
İşte karşınızda akıllı kulaklık JBL Reflect Response!

Dünya Mobil Kongresi (MWC 2015) etkinliği ilginç ürünlerin tanıtımına da sahne oldu. JBL firması el hareketleriyle kontrol edilebilen ilk akıllı kulaklığı “Reflect Response”yi müzik severlerin beğenisene sundu.
Dört farklı renk seçeneğiyle tanıtılan JBL Reflect Response isimli kulak içi kulaklık modeli içerisinde bulunan hareket sensörleri sayesinde kullanıcının müzik değiştirme, çağrı cevaplama veya kapatma gibi işlemleri el hareketleriyle yapabilmesine imkan sağlıyor. Bünyesinde bulunan Bluetooth çipi ile akıllı cihazlarla bağlantı kurabilen cihaz kulaklık, tam dolu bir şarj ile toplam 8 saat boyunca aktif olarak kullanılabiliyor.
Ayrıca Reflect Response, fosforlu tasarımı sayesinde karşıdan gelen ışıklarla parlayarak karanlık bir yerde yürüyüş yapan kullanıcıların fark edilebilmesini sağlıyor.

Son Güncelleme: 03.03.2015 08:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.