05 Ocak 2016 Salı 11:07
Lenovo'nun yeni ürünleri boy gösterdi! Üstün Özellikleri İle Gözleri Kamaştırıyor ?

LENOVO VİBE S1 LİTE
Lenovo'nun bugün CES 2016'da gerçekleştirdiği etkinlikte duyurduğu Vibe S1 Lite'ın kamerasıyla ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Selfieciler için telefonun ön tarafına Sony tarafından üretilen bir kamera konumlandıran Lenovo, bu kamerayı LED flaşla destekleyerek kullanıcılarına gece selfilerinde kalite sağlıyor.
Full HD çözünürlüğe sahip 5 inç büyüklüğünde bir IPS ekran ile gelen Vibe S1 Lite, gücünü sekiz çekirdekli MediaTek MT6753 işlemcisinden alıyor.Bu işlemcinin 2GB RAM ile desteklendiği telefonda, 16GB dahili depolama yer birimine yer veriliyor. Bu hafızayı arttırmak için microSD kart desteği de sunan Lenovo, çift led flaşa sahip 13 Megapiksel arka kamera ile kullanıcılara iyi bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.
2.700 mAh kapasitesindeki bataryasıyla güç ihtiyacını karşılayan Lenovo Vibe S1 Lite, büynesinde güncel bağlantı özelliklerini barındırıyor ve çift SIM kartı da destekliyor. Android 5.1.1 Lollipop sürümü ile kutusundan çıkan Vibe S1 Lite'ın fiyatı ise 199 dolar.
THİNKPAD X1 CARBON
Sağlamlığıyla ön plana çıkan ThinkPad X1 Carbon, zorlu şartlarda çalışan kişileri hedefliyor. 60 derece sıcağa ve -20 derece soğuğa karşı dayanıklı olan ThinkPad X1 Carbon, aynı zamanda oldukça güçlü bir donanıma da sahip.
Skylake mimarisine sahip 6.nesil Intel i7 vPro işlemciyle performans sergileyen X1 Carbon, farklı konfigurasyonlara göre değişkenlik göstecek şekilde 16GB DDR3L RAM'lerle destekleniyor.Grafik birimi olarak Intel'in dahili Intel HD 520 GPU'sunu kullanan Lenovo, depolama birimi olarak yine farklı konfigurasyonlara göre değişiklik gösterebilecek şekilde 1TB SSD sunuyor.
14-inç boyutunda 2K çözünürlüğünde IPS ekrana sahip olan X1 Carbon'da 3 adet USB 3.0 portu bulunuyor. Wi-Fi 2x2 ac, Bluetooth 4.1, Qualcomm X7 LTE-A gibi bağlantı özelliklerini de destekleyen X1 Carbon, 11 saate kadar pil ömrü iddaasıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.
İlk olarak Şubat ayında Amerika pazarına sunulacak olan X1 Carbon, 1.299 dolar fiyat etiketine sahip olacak.
LENOVO THİNKPAD X260
Lenovo'nun sağlamlığıyla ön plana çıkan X1 Carbon modeliyle neredeyse aynı donanıma sahip olan ThinkPad X260'ın X1 Carbon modeli gibi sağlamlık iddaası bulunmuyor. Daha uygun fiyatıyla tercih edilebilir bir model olan ThinkPad X260'ın X1 Carbon'a nazaran biraz daha kalın ve ağır olduğunu da belirtelim.
Skylake mimarisiyle üretilen 6.nesil Intel i7 işlemcisinden gücünü alacak olan X260'ta konfigurasyona göre değişiklik gösterecek şekilde 16GB RAM'i bulunuyor. Yine farklı şekillerde konfigurasyonu yapılabilecek şekilde 512GB SSD'ye sahip olan X260, üç adet USB 3.0 portu, mini DisplayPort, HDMI, Ethernet portu, kart okuyucu ile beraber geliyor.12,5-inç boyutunda bir ekrana sahip olan X260, bünyesinde barındırdığı PowerBridge teknolojisine sahip bataryası sayesinde 21 saate kadar pil ömrü sunuyor.
X1 Carbon gibi Şubat ayında Amerika'da satışa sunulacak olan X260, 929 dolar fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.
LENOVO THİNKPAD X1 YOGA
Lenovo'nun ThinkPad serisinin esnek modeli olma özelliğini taşına X1 Yoga'nın ekranı 360 derece dönebiliyor. Böylece dizüstü bir bilgisayarın alışılagelmiş kullanımının dışına çıkan X1 Yoga'nın yanında kalem seçeneği de sunuluyor.
Skylake mimarisine sahip 6.nesil Intel i7 vPro işlemciyle performans sergileyen X1 Carbon, farklı konfigurasyonlara göre değişkenlik göstecek şekilde 16GB DDR3L RAM ile destekleniyor.14 inç boyutunda 2K dokunmatik bir ekrana bu modelinde yer veren Lenovo, depolama birimi olarak yine farklı konfigurasyonlara göre değişiklik gösterebilecek şekilde 1TB SSD sunuyor.
Diğer iki model gibi Şubat ayında Amerika'da satışa sunulacak olan X1 Yoga'nın fiyatı ise 1449 dolar.

Son Güncelleme: 05.01.2016 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.