26 Şubat 2015 Perşembe 09:46
LG yeni ürünleriyle kaliteli televizyon pazarında ön planda olmayı hedefliyor

Bugün Seul' de gerçekleştirilen özel bir etkinlikte, LG Electronics 2015 model yılı için küresel TV kadrosunu gün yüzüne çıkardı. Şirket bir yandan üst sınıf market kademesini bir bütün olarak genişletirken diğer bir yandan da şirketin yeni benimsenen DUAL PREMIUM stratejisi, LG' yi küresel kalite TV marketinde lider konumuna taşımayı planlıyor.

Şirket 55'', 65'' ve 77'' ekranlı düz ve curved (kavis) tasarımlı  bir dizi OLED TV setini piyasaya sürüyor. Bu durumda LG'nin TV kadrosu için ''ABCD konsepti'' veya aşağıda bulunan ''LG'nin ifadeleri'' manşetini kullanmak uygun düşer diyebiliriz.

*Angle/Açı (A): LG OLED TV'leri ortada oturmayan izleyicilerin bile olağanüstü görüntü kalitesinin tadını çıkaracağını garantiliyor.

*Black/Siyah(B) ve Color/Renk(C): OLED kadrosu LG' nin özel WRGB OLED teknolojisi dahil, bir takım gelişmiş ekran özellikleri de içeriyor.

Design/Tasarım(D): LG'nin Art Slim tasarım felsefesi, genel estetiği basit ve temiz tutarken bir taraftan da  en ince TV'yi mümkün kılmaya odaklanıyor.

Prime UHD üst seviye TV dizisi Ultra HD kadrosunun bir basamak üstüne çıkacak ve gelişmiş özellikleri içeren geniş bir liste ile gelecek. Yeni başlayanlar için, TV'ler yüksek çözünürlük ve geniş görüş açıları sağlaması amacıyla 4K IPS ( düzlem değiştirme) panelleri ile donatıldı. ColorPrime teknolojisi, büyük ölçüde derinlik ve gerçekçiliği taşıması istenilen LED fosfor renklerini destekliyor. Ultra Luminance teknolojisi ise görüntü içeriğinin sürekli analizine dayanarak, parlaklığı ve çözünürlüğü geliştiriyor.

Son Güncelleme: 26.02.2015 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.