04 Ağustos 2015 Salı 20:17
Piranha IQ Plus Satışa Çıktı

Android işletim sistemi kullanan markalar arasında kendisine sıkı bir yer edinen Piranha [Bağlantı]  markası da yeni amiral gemi modellerini piyasaya sunmaya başlıyor.

Android tabanlı cihazlar arasında orta ve üst segmente hitap eden modelleri ile fiyat ve performans açısından teknoloji tutkunlarının dikkatlerini çekmeyi başaran Piranha, IQ Plus adlı yeni modelini satışa çıkarttı.

Türkiye’de satılmakta olan giriş ve orta segment modellerden sıkılmış ve yeni bir akıllı telefon almak isteyen kullanıcılar için ideal olan Piranha IQ Plus işlemci olarak MediaTek kullanıyor. Snapdragon işlemcilerin aşırı ısınma problemi yaşamasından dolayı böyle bir tercih yapan Piranha, cihazına 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera koymayı tercih etmiş.

Piranha IQ Plus Özellikleri Neler?

8 çekirdekli 2 GHz hızındaki MediaTek işlemci aynı zamanda 2 GB RAM ve 650 MHz hızındaki Mali-450MP4 grafik işlemcisi ile destekleniyor. 5.5 inçlik 720p çözünürlüğüne sahip IPS ekrana sahip olan cihaz aynı zamanda Gorilla Glass 3 teknolojisi ile korunuyor.

Kızılötesi bağlantısı ve parmak izi sensörü gibi özelliklere de sahip olan Piranha IQ Plus Android 4.4 işletim sistemi ile çalışıyor. Parmak izi sensörü özelliği ise cihazı rakiplerinin karşısında daha güçlü bir konuma yükseltiyor. 

Son Güncelleme: 24.07.2016 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.