05 Ağustos 2015 Çarşamba 18:57
QUADRO KIDS HEAT MONITOR Akıllı Ateş Ölçer İnceleme

Quadro Computer akıllı saatleri ile sektörde farklı bir soluk yarattı. S88 ve S71 akıllı saatleri ile kullanıcıların beğenisini alan firma oldukça farklı bir ürünle karşımıza çıkıyor. 

Quadro S71 akıllı saat incelemesi
Quadro S88 Akıllı Saat İncelemesi
Bu gün bebeği olan her ailenin almak isteyeceği bir ürün olan Quadro Kids Heat Monitör Akıllı Ateş Ölçer incelemesi ile karşınızdayız. Ürünün nasıl çalıştığına geçmeden önce çocuğu olan ailelerin ateşli gecelerde nasıl uykusuz kaldıklarını ve sabaha kadar çocukların başında nasıl nöbet tuttuklarını çok iyi bilen bir baba olduğumu belirtmek istiyorum.

Benimde 5 yaşında bir oğlum var ve ateş en korktuğumuz hastalıklardan birisi. Quadro Computer'in satışa sunmaya hazırlandığı yeni nesil Ateş Ölçeri ise akıllı telefonunuzla eşlenerek bebeğinizin anlık ateşini takip edebilmenize ve anlık ateş yükselmelerini telefonunuza bildirim ile gönderiyor.

Son Güncelleme: 05.08.2015 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.