03 Haziran 2016 Cuma 20:45
Samsung Galaxy Note 6 Çift Kamera Lensi

İlk nesil Galaxy Note N7000 2011 yılında pazara sunulduğunda 5,3 inç ekranı ile bizleri şaşırtmış ve birçok kişi de “bu kadar büyük telefon satmaz” yorumlarında bulunmuştu. Günümüzde ise 5,2 ve 5,5 inç telefonlar artık standart bir hale geldi. Hatta bu pastadan pay almak isteyen ve uzun süre boyunca CEO’ların ağzIndan “büyük ekran telefona karşıyız” açıklaması yapan Apple bile büyük ekranlı telefon segmentine giriş yaptı. Galaxy Note serisi her geçen yılla birlikte kullanıcıların daha fazla ilgisi ile karşılanıyor. Her yıl artan Note serisi satışları ise bu noktada “tekel” konumundaki Samsung‘a yarıyor. Galaxy Note 6 kısa süre içinde karşımıza çıkacak ama nasıl?

Samsung yeni nesil Galaxy Note 6 ‘yı Ağustos ayında pazara sunacak. Her yıl bir önceki S serisinden belli özellikler arttırılarak gelen Note serisinin bu sefer kamera tarafında büyük bir değişim yaşayacağı firmaya yakın kaynaklar tarafından belirtiliyor. Çift lens ve çift kamera sensörü ile gelecek olan yeni nesil amiral gemisinin bu noktada büyük bir değişimi de beraberinde sunacağı belirtiliyor. Leica‘nın desteğini alan Huawei, bu noktada en tepede yer alırken bakalım Samsung bize neler sunacak?

Son Güncelleme: 03.06.2016 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.