08 Aralık 2018 Cumartesi 11:22
Samsung Galaxy S10 Ayrıntıları Basına Sızdı

Samsung firmasının adından oldukça söz ettirecek olan ve en iddialı modeli Samsung Galaxy S10 modeli ile ilgili görsel ve ayrıntılar internet ortamında sızdırıldı.

Samsung dünyanın en popüler ve en çok ilgi gören cep telefonu markası olarak son dönemde ardı ardına oldukça başarılı ve ilgi gören modellerle sektördeki lider konumunu pekiştirmiş durumdadır. Özellikle iPhone markasının en son çıkardığı modellerde gerekli başarıyı elde edememesi ve birçok kişi tarafından hayal kırıklığı olarak ifade edilmesi sonucunda Samsung en başarılı dönemlerinden birini yaşıyor.

Bu anlamda yeni dönemde piyasaya süreceği Samsung S10 modeli ile kalite, teknoloji ve tasarımı en uç noktalarda sunmayı planlayan Samsung bu anlamda yeni telefonu ile ilgili özellikler ve görseller internet dünyasına sızdırılmış durumdadır. Eğer adı edilen özellikler gerçek ise son dönemin en göz alıcı ve kaliteli telefonu piyasaya sürülmüş olacağa benzemektedir.

Samsung Galaxy S10 Özellikleri

Samsung Galaxy S10 tasarım ve estetik anlamında son dönemin en dikkat çekici ayrıntılarına sahip durumdadır.  Görsel özellikleri ve sahip olduğu teknolojik özelliklerle dikkat çeken bu model ağırlık olarak 165 gram olan cihaz 8 mm gibi oldukça estetik bir kalınlığa sahip durumdadır. Bu model piyasaya gri, mor, mavi ve siyah olarak sürüleceği iddia edilmektedir.

Ekran boyutu olarak 5,8 ve 6,4 inç olan model de ayrıca QHD, 1440 x 2960 QHD Plus, İnfinity Q ekran paneli, 570 PPI ve ekran gövde oranı olarak 88,58 özellikleri bulunacağı ön görülmektedir. İşletim sistemi 8 nm, sekiz çekirdekli, 2,8 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 855 işlemci kullanacak olan bu model ayrıca 8, 10 ve 12 GB RAM ve microSD kart destekli 256, 512 GB ve 1TB dâhili depolama alanı ve Adreno 630 grafik işlemcisi özelliklerine sahip olacağı ifade edilmektedir.

Arka kamera olarak 3 adet kamera bulunacağı iddia edilmektedir. Bu kameralar ise sırasıyla 16+16+13 mega piksel ve ön kamera olarak ta 5+8 megapiksel özelliklerine sahip 2 kamera bulunacağı ifade edilmektedir. Sahip olduğu özellikler sayesinde oldukça profesyonel bir kamera deneyimi yaşatması oldukça kuvvetle muhtemel görünmektedir. İşletim sistemi olarak da Android 9,0 Pie ile satışa sunulması planlanan bu model 3700 mAh batarya kapasitesi, hızlı ve kablosuz şarj özelliklerine sahip olacağı ifade edilmektedir.  Samsung Galaxy S10 özellikleri bu şekildedir

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.