08 Temmuz 2016 Cuma 15:42
Smart Glow'u iyice göründü

Samsung'un LED uyarı ışığını yeniden icat etmeye çalıştığını, bunun için Smart Glow adında bir işlev geliştirdiğini duymuştuk. Şimdiye kadar yalnızca diyagramlarda gördüğümüz işlev, Sammobile sayesinde ilk kez gerçek bir telefonun üzerinde göründü.

Fotoğrafta Galaxy J2'nin (2016) kamera lensinin etrafında geniş bir halka görünüyor. Işık, kaçırdığınız mesajlar, çağrılar için farklı renklerde uyarılar verebiliyor. Hatta farklı kişilere farklı renkler atayarak, arayanın kim olduğunu ekrana bakmadan anlayabiliyorsunuz. Samsung'un Smart Glow için planladığı işlevler bunlardan ibaret değil. Pil seviyesi azaldığında sizi uyarabilen Smart Glow, arka kamerayla selfie çekerken ışığı kısmen yakarak yüzünüzü ortalamanıza yardımcı oluyor ve kalp ritm sensörü olarak bile çalışabiliyor.

Bu kadar çok yetenekle gelen Smart Glow'un Galaxy J2'nin dışına çıkıp, Samsung Galaxy S8'e gelmesi de mümkün. İşlevi Note 7'de de görebilirdik, ancak şimdiye kadarki dedikodular böyle bir şeyden bahsetmedi. Smart Glow henüz resmi olarak duyurulmadığından görüntülerde ve bilgilerde hatalar olabilir; ancak işlevin gerçek olma ihtimali yüksek. Yeni Galaxy J2'nin bu hafta Hindistan'da tanıtılmasıyla beraber Smart Glow'un gerçek olup olmadığını göreceğiz.

Son Güncelleme: 08.07.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.