10 Kasım 2016 Perşembe 18:04
Sony PlayStation4 Pro Türkiye'de satışa sunuldu. Fiyatı ne kadar? donanımları nasıl?

Dinamik 4K oyun ve 4K eğlenceyi destekleyen PS4 Pro, 1.699 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile raflardaki yerini aldı.

PS4 Pro, 4K kalitesinde* çözünürlüğü ve Yüksek Dinamik Aralığı (HDR) desteklemesi ile en son görüntüleme teknolojisinden yararlanıyor. PS4 Pro’nun güçlü CPU ve GPU’su, oyun geliştiricilerin dinamik 4K kalitesindeki* grafikleri, eşi görülmemiş görsel hassasiyet ile veya daha akıcı ve istikrarlı kare hızlarında sunmasını ve böylece daha yüksek kalitede oyunlar geliştirmesini sağlıyor. Tüm PS4 konsollarında olduğu gibi, sistem aynı zamanda daha gerçekçi ve çarpıcı derecede canlı görseller üreten HDR görüntüleme teknolojisi ile de uyumlu. 

PS4 Pro’nun, raflardaki standart PS4’ün yanındaki yerini alması ile tüketicilerin seçenekleri de artırılmış oluyor.Oyuncular, her PS4 oyununu hem PS4 Pro hem de yakın zaman önce piyasaya sürülen inceltilmiş standart PS4 üzerinde oynayabiliyor.. PS4 Pro ve standart PS4, aynı kullanıcı ara yüzünü paylaşıyor ve aynı canlı çevrimiçi topluma erişim sağlıyor. Kullanıcılar, istedikleri konsolu, ihtiyaç ve tercihlerine göre seçebiliyorlar. Ocak ayında piyasaya çıkacak olan PlayStation®VR ise her iki sistem ile uyumlu olacak.

Son Güncelleme: 10.11.2016 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.