25 Şubat 2015 Çarşamba 17:10
Telefon Siparişi Verdi, Kutudan Armut Çıktı

Bitlis’te yaşayan Muştak Aydın isimli bir kişi, televizyon reklamında gördüğü telefondan sipariş etti. Fakat son zamanlarda sıklıkla karşılaştığımız durum yine ortaya çıktı: Kutudan telefon yerine armut çıktı. (alışmıştık salatalığa, demek ki adamların meyve yelpazesi genişmiş)

Konuyla ilgili şikayetini dile getiren Muştak Aydın, “Sadece şunu söylemek istiyorum, televizyonlardaki bu reklamlara kesinlikle inanmayın. Çünkü insanları güpegündüz kandırıyorlar. Eğer yine de satın almak istiyorsanız, sonuç olarak benim gibi pişman olacaksınız” dedi.

Telefon mağduru olan Aydın, TV’lerdeki bu tarz reklamların denetim altında olup olmadığını bilmediğini, fakat gerekli tüm yerlere şikayette bulunacağını söyledi. (ah be arkadaş, hiç mi Webtekno’yu takip etmedin. kaç kere bununla ilgili haber yaptık)

Son Güncelleme: 25.02.2015 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.