25 Şubat 2015 Çarşamba 17:12
Titanik Efsanesi Oyun Olarak Geri Dönüyor

White Star Line şirketine ait Olympic sınıfı bir yolcu gemisi. Harland and Wolff (Belfast, İrlanda) tersanelerinde üretildi. 15 Nisan 1912 gecesi daha ilk seferinde bir buz dağına çarptı ve yaklaşık iki saat kırk dakika içinde Kuzey Atlantik'in buzlu sularına gömüldü. 1912'de yapımı tamamlandığında dünyanın en büyük buharlı yolcu gemisiydi. Batışı 1.514 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza dünya savaşları dışındaki en büyük deniz felaketlerinden biri olarak tarihe geçti.

Hemen hemen herkesin tahmin edebileceği üzere Titanik’ten bahsediyoruz. Hikayesi kadar filmi de olay yaratan Titatik için bir oyun geliştiricisi İndiegogo üzerinden bağış toplamaya hazırlanıyor. Oyunun hikayesi geminin kazasından sonra başlıyor ve oyuncular hikayenin nasıl ilerleyeceğine kendileri karar veriyor. Hikayenin sonunu görmek için kasabileceğiniz oyunda ayrıca serbest dolaşım modu da bulunuyor. Bu mod seçildiği zaman Southampton şehrinde kafanıza göre dolaşıp, limanları ve gemileri gezip zamana aldırış etmeden dolaşabiliyorsunuz.  

Son Güncelleme: 25.02.2015 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.