12 Haziran 2015 Cuma 18:39
Twitter'da 140 karakter sınırı kalkıyor

Son zamanlarda CEO değişikliği kararı ile gündeme oturan Twitter, yeni bir değişimi daha duyurdu. Twitter yaptığı açıklamada, kullanıcılara sunduğu mesajlaşma bölümündeki  140 karakter sınırını kaldıracağını açıkladı.

Twitter, değişikliğin 1 Temmuz'da kullanıma gireceğini belirtti ve bu yenilik ile uzun vadede tweet'lerin de etkileneceği düşünülüyor. Ancak bu değişim sadece DM yani Direkt Mesaj bölümünde gerçekleşecek ve  tweet'lerdeki sınırın kaldırıp kaldırılmayacağı hakkında henüz bir bilgi mevcut değil.

Oldukça popüler olan ancak mesajlaşma konusunda WhatsApp ve benzeri uygulamaların gerisinde kalan Twitter'ın bu karar ile bu uygulamaların önüne geçmeyi amaçladığı düşünülüyor. Mesajlardaki karakter sınırı kullanıcıların yazma isteğini engelliyor.

Son Güncelleme: 12.06.2015 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.