21 Ağustos 2015 Cuma 20:36
Nazımiye'den kısa kısa

Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde dün gece başlayan yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, Dallıbahçe Köyü Ilısu mezrasında 19 Ağustos'ta çıkan yangının söndürüldüğünü belirtti. Dün gece saatlerinde tekrar yangın çıktığı yönünde kendilerine bir haber ulaştığını anlatan Kırmızıçiçek, "itfaiye ekiplerimiz ve vatandaşlarımız müdahale için bölgeye gitti” dedi.

Arazi yapısının engebeli olmasının yangına müdahaleyi de zorlaştırdığını anlatan Kırmızıçiçek, “Ormanın sığ olması ve otların kuru olması nedeniyle oldukça geniş bir alan yangından zarar gördü. Müdahaleler devam ediyor” diye konuştu.

- Pir Kureyş Baba Cemevinin açılışı yapılacak

Nazımiye ilçesinde yapımı tamamlanan Pir Kureyş Baba Cemevi 27 Ağustos'ta açılacak. 

Belediye Başkanı Kırmızıçiçek, Nazımiye’nin Tunceli’de cemevi olmayan tek ilçe olduğunu söyledi

Yapımı tamamlanan cemeviyle ilçede önemli bir eksikliğinin giderildiğini belirten Kırmızıçiçek “İlçemiz, Tunceli’de cemevi olmayan tek ilçeydi. Belediyemiz ve yardımsever vatandaşlarımızın katkılarıyla Pir Kureyş Baba Cemevi’nin inşaatı tamamlandı ve açılışını 27 Ağustos tarihinde yapacağız” dedi.

Son Güncelleme: 21.08.2015 20:37
Anahtar Kelimeler:
Nazımiyeden Kısa Kısa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.