02 Ocak 2016 Cumartesi 15:18
Tunceli Buzlanma Uyarısı geldi

Tunceli'de karayollarında yaşanan buzlanmaya karşı sürücülerin dikkatli olması gerektiği bildirildi. 

Karayolları 86. Şube Şefi Aydoğan Ergün, Tunceli merkez ve ilçelerde etkili olan soğuk hava nedeniyle kent merkezini, Pülümür, Hozat, Ovacık ve Nazımiye ilçeleri ile Erzincan'a bağlayan karayollarında yer yer buzlanmalar meydana geldiğini belirtti.

Ekiplerin söz konusu karayollarında buzlanmaya karşı düzenli olarak kontrol ve tuzlama çalışması yaptığını ifade eden Ergün, şunları kaydetti: 

"Sürücülerimizden isteğimiz hız limitlerine, trafik levhalarındaki ikazlara uysunlar. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında yollarda kontrollerini sürdüren ekiplerimizden yardım istesinler yada bizlere telefonla ulaşsınlar. Kendilerine gerekli desteği sağlarız. Tüm çabamız vatandaşımızın canını ve malını korumak içindir."

Son Güncelleme: 02.01.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.