10 Temmuz 2015 Cuma 10:19
Tunceli Koordinasyon Kurulu toplandı

Tunceli Koordinasyon Kurulu, toplandı.

Toplantı, valilikte Tunceli Valisi Osman Kaymak başkanlığında düzenlendi.

Vali Kaymak, burada yaptığı konuşmada, kurumların yürüttüğü çalışmalar, projeler ve devam eden faaliyetler hakkında bilgi almak için toplandıklarını belirterek, "Umarım hizmet noktasında çok verimli bir toplantı olur" dedi.

Kaymak, 2015 yılı çalışmalarının başarılı bir şekilde tamamlanmasını hedeflediklerini vurgulayarak, "İlimizin her türlü koşulda ve şartta büyümesi, kalkınması ve en iyi imkanlar içerisinde yaşam koşullarının artması için çalışmalarımızın ve faaliyetlerimizin önemini bir kez daha ortaya koyduk. Tüm kurumlarımızın proje ve faaliyetlerini hızlı bir şekilde devam ettirerek takibini sürdürmesini istiyoruz. Çalışmaların hızlı bir şekilde bitmesi için herkes elinden gelen gayreti göstermelidir" diye konuştu.

Kaymak'ın konuşmasının ardından yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri yürütülen ve planlanan projeler hakkında sunum yaptı.

Toplantıya HDP Tunceli Milletvekilleri Edibe Şahin ve Alican Ünlü, Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme: 10.07.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.