26 Ağustos 2015 Çarşamba 11:18
Tunceli'de öğrenciler için kurslar açılıcak

Tunceli’de ortaokul ve lise öğrencileri ile mezunları için destekleme ve yetiştirme kursları açılacağı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tüm ortaokul ve lise öğrencileriyle, mezunlara yönelik ücretsiz destekleme ve yetiştirme kurslarının düzenleneceği belirtildi.

Öğrencilerin öğrenim görmekte oldukları okullarda, lise mezunlarının da halk eğitim merkezinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Okullar ve halk eğitim merkezleri gerekli çalışmaları en verimli şekilde yapabilmek için talepler doğrultusunda hafta içi ve hafta sonları kurslar düzenleyebileceklerdir. Destekleme ve yetiştirme kursları ekim ayında başlayacaktır. Bakanlığımız bünyesinde e-kurs modülü oluşturulmuş olup, kurslar ile ilgili tüm işlemler bu modül üzerinden yürütülecektir. Kurs kayıtlarında öğrencileri doğru yönlendirecek rehber öğretmenler de görev alacaktır. Kurslarda örgün ve yaygın eğitimle ilgili okutulabilecek dersler ve haftalık ders çizelgeleri de oluşturulmuş olup, gerekli planlamalar yapılmıştır."

Son Güncelleme: 26.08.2015 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.