02 Eylül 2015 Çarşamba 20:38
Tunceli'de sağlık çalışanlarına baskı ve hakaret iddiaları

KESK'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Tunceli Şubesi, Tunceli Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanları üzerinde baskı ve hakarete uğradıklarını iddia etti. 

Tunceli Devlet Hastanesi bahçesinde bir araya gelen SES Tunceli Şubesi üyeleri, Tunceli Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına başhekim tarafından baskı uygulandığı ve hakaret edildiği iddiasıyla basın açıklaması yaptı. 

Şube başkanı Özkan Uç, grup adına yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarını birçok yerde baskıya ve şiddete maruz kaldığını savunarak, bunun bir örneğinin de Tunceli Devlet Hastanesi'nde yaşandığını ileri sürdü. 

Tunceli Devlet Hastanesi Başhekiminin, son dönemde acil serviste çalışan bir doktoru, hasta yakınlarına karşı hedef gösterdiğini, bir diğer doktora da "hırsız" sözüyle hakaret ettiğini iddia eden Uç, Tunceli Valiliği ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin iddialar hakkında soruşturma başlatmasını talep etti. 

Uç, basın açıklamasında, Diyarbakır’ın Kulp ilçesi ile Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerce öldürülen doktor Abdullah Biroğul ve hemşire Eyüp Ergen'e rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. 

Tunceli'de sağlık çalışanlarına baskı ve hakaret iddiaları

Tunceli'de sağlık çalışanlarına baskı ve hakaret iddiaları

Son Güncelleme: 02.09.2015 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.